Școala Primară "Surorile Providenţei"

Misiunea noastră cea mai importantă este educarea inimii copiilor.
floare surorile providentei
albina surorile providentei

Programul gradinitei si servicii

Grădiniţa funcţionează:

intre orele 7.30 şi 18.00 - program prelungit
intre orele 7.30 şi 13.00 - program normal

între orele 7.30 și 16.30 - program nivel primar

Programul prelungit presupune: primirea copiilor, micul dejun, activităţile instructiv-educative, gustarea, programul Activitatilor Educationale, pranzul, programul de somn, suplimentul alimentar si activitatile recuperatorii.
Programul normal presupune: primirea copiilor, micul dejun, activităţile instructiv-educative, gustarea, programul Activitatilor Educationale, pranzul şi plecarea copiilor. Plecarea este la ora 12.30 pentru grupele mici și 13.30 pentru  grupele mijlocii si mari.

Programul nivel primar presupune: sosirea copiilor, activitățile instructiv-educative, gustarea, activități opționale, prânzul, activități recreative, activități de consolidare și plecarea școlarilor.

 

Servicii oferite
Se oferă copiilor micul dejun, gustarea, pranzul şi suplimentul alimentar. Hrana este pregătită in cantina proprie cu multe produse din grădina proprie. Optăm pentru o alimentaţie sănătoasă şi cu cat mai multe produse naturale.
Igiena grădiniţei o considerăm o prioritate şi avem convingerea că o casă curată, ingrijită creează o stare de confort şi facilitează educaţia copiilor.
Spatiile generoase, ample dau loc unei dezvoltari armonioase si unei gandiri creative.
Programul Activitatilor Educationale este oferit de profesori specializați și cu o indelungata experiență in domeniu.
Asistenţa medicală oferită de medicul cu care colaborăm in regim de voluntariat şi prezenţa continuă in unitate a asistentei medicale este o garanţie pentru părinţii care aleg grădiniţa noastră.
Asistenta logopedica contribuie la procesul educativ, mai ales pentru copiii cu cerinţe educative speciale.
Asistenta psihologica dezvolta oferta personalizata si oportunitatile individuale specifice varstei. Parinitii gasesc un sprijin in drumul unic al unei maternitati si paternitati responsabile. 

 

 

 

ciuperci surorile providentei
eroare surorile providentei
Ne pare rau, a aparut o eroare!
x
succes surorile providentei
Va multumim!
x