Școala Primară "Surorile Providenţei"

Misiunea noastră cea mai importantă este educarea inimii copiilor.
floare surorile providentei
albina surorile providentei

Dotare

Școala Primară "Surorile Providenţei” pune la dispoziţia copiilor din nivelul preșcolar și primar o clădire modernă, dotată cu toate utilităţile necesare. Din dotare fac parte: 10 săli de clasă frumoase, spaţioase şi luminoase, mobilier ergonomic, material didactic şi mijloace de invăţămant actualizate; 3 săli pentru alte activităţi educative, o sală de gimnastică, un cabinet logopedic, două sali de mese cu câte 72 locuri, bloc alimentar, 3 dormitoare, spălătorie, uscătorie, călcătorie, centrală proprie, cabinet medical, izolator.

 

In activitatea didactică sunt utilizate strategii didactice moderne, metode de invăţare activă, bazate pe joc, care să incurajeze curiozitatea, viaţa practică, creşterea increderii in forţele proprii, capacitatea de relaţionare cu ceilalţi copii şi cu adulţii.

 

Unitatea de învățământ  dispune şi de un amplu spaţiu de joacă dotat cu tobogane, leagăne, groapa de nisip şi alte jocuri. In același timp, unitatea dispune de o amplă grădină de legume și o livadă în care copiii pot zburda și gusta din roadele naturii.

 

                                              

 

ciuperci surorile providentei
eroare surorile providentei
Ne pare rau, a aparut o eroare!
x
succes surorile providentei
Va multumim!
x