Grădiniţa Surorile Providenţei

Misiunea noastră cea mai importantă este educarea inimii copiilor.

Scoala altfel 11-15 martie 2019

Postat pe: 28-02-2019
Nr. vizualizari: 133 ochi surorile providentei
In perioada 11.03.2019-15.03.2019 in Grădinița noastră se va derula PROGRAMUL Școala Altfel care contribuie la dezvoltarea competențelor de invățare și a abilităților socio-emoționale in randul copiilor preșcolari.

Obiectivele și activitățile proiectate și derulate in cadrul Programului Școala Altfel sunt relaționate cu preocupările copiilor preșcolari și vor veni in completarea experiențelor de invățare pe domenii experiențiale, amplificandu-le componenta de dezvoltare socio-emoțională și legătura cu viața de zi cu zi.

Un Parteneriat veritabil și constructiv intre ŞCOALĂ şi FAMILIE este relaţia activă, de implicare reciprocă, este bucuria şi tristeţea, este succesul şi eşecul, este un cumul de emoții care ne copleșesc, este dimineața și seara, doua repere temporale care ne conturează activitatea. Din această simbioză pe care dorim să o pefectăm continuu obținem rezultatul - o taină pe care incercam să o descifrăm şi apoi să o modelam neincetat - COPILUL.

Ne-am dori să fiți alaturi de noi in toate experiențele de invățare pe care le propunem copiilor, să consolidam parteneriatul pe care toți părinții și l-au asumat, să modelam cele mai nobile suflete, cele mai sănătoase trupuri dar mai ales personalități armoniose, capabile să răspundă cerințelor timpului, societății in care trăiesc dar mai ales să simtă și să impartă bucurie.

Planificare Scoala Altfel 2018-2019